Persoonlijke coaching – voor het verdiepen en versterken van je eigen kracht

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent in werk of leven?
Loop je tegen bepaalde patronen aan die je wilt veranderen?
Heb je behoefte aan een spiegel en verdieping in je eigen gedrag?

Persoonlijke coaching is geschikt voor iedereen die behoefte heeft om meer vanuit eigen kracht in leven én werk te staan. Bewustwording van jezelf, het doorzien van je eigen (vaak onbewuste) patronen en gedrag, acceptatie van jezelf; helpen je te worden wie je bent en te gaan doen wat je wilt.

Aan de hand van de gesprekken en diverse oefeningen en methoden ontwikkel je inzicht in dat wat nu om aandacht vraagt, wat je liever anders wilt doen en hoe je dat anders kunt doen. In dat proces krijg je steeds meer helderheid in je persoonlijke thema’s, unieke talenten en uitdagingen.

Werkwijze
De invulling en het aantal benodigde coachingsgesprekken zijn sterk afhankelijk van je vraagstuk. Doorgaans werk ik in een trajectvorm van 6 á 8 gesprekken. Voordat we gaan starten bepalen we samen het aantal gewenste gesprekken en een haalbare doelstelling. Ik werk met gesprekken van 2 uur die vaak om de 2 á 3 weken plaatsvinden. Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.