Loopbaanbegeleiding – voor (nieuwe) richting in je loopbaan

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
Waar word ik nu echt gelukkig van in werk en leven?
Welke mogelijkheden heb ik? Welke stappen kan ik zetten?

Het traject Loopbaanbegeleiding is bestemd voor ondernemende professionals die zich door middel van één op één gesprekken willen bezinnen op hun werk én leven en van daaruit willen bepalen wat een passende (nieuwe) vervolgstap is.

Het loopbaantraject geeft een helder inzicht in je unieke talenten, drijfveren, wensen, belemmeringen en uitdagingen en biedt duidelijke richting voor (nieuwe) vervolgstappen. Je eindigt het traject met het opstellen van een concreet actieplan om je wensen en doelen te realiseren.

Samengevat resulteert het loopbaantraject in meer zelfkennis en de beweging naar werk én leven dat echt bij je past!

Werkwijze
Het loopbaantraject bestaat doorgaans uit 6 of 8 gesprekken van 2 uur die plaatsvinden in mijn praktijk in Delft. De gesprekken vinden om de 2 á 3 weken plaats, waarbij je tussentijds zelf actief aan de slag gaat met diverse opdrachten. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op voor het inplannen van een vrijblijvende kennismaking.

Ik ben geregistreerd als NOLOC erkend loopbaanprofessional en hanteer voor alle coachtrajecten de NOLOC gedragscode. Zie voor meer informatie: NOLOC.