Trainingen en workshops

"Who looks outside dreams, who looks inside awakes." C.G. Jung

 

Een effectieve 3-daagse training voor (talent)managers & coaches:
“Training – de kracht van bewust Zijn en begeleiden”
(de training kan ook in het Engels gegeven worden)

In deze diverse en persoonlijke training krijgen Talentleads* (zelf) kennis en tools in handen voor het effectief en helder kunnen begeleiden van anderen in hun ontwikkelingsproces.

>> De tools zijn direct toepasbaar in de praktijk en de ontwikkelgesprekken.
>> De Talentlead komt sneller en effectiever tot de kern in gesprekken.
>> Het vergroot in sterke mate het eigenaarschap en zelfsturing van de coachee.
>> De Talentlead is zich bewust van zichzelf als belangrijk instrument.

De ondertitel ‘de kracht van bewust Zijn en begeleiden’ gaat uit van de gedachte: om iemand anders te kunnen ontwikkelen of begeleiden, heb je ook/eerst jezelf te leren kennen. Zelfbewustzijn is de sleutel tot persoonlijk leiderschap en een duurzame ontwikkeling van zowel de Talentlead, als de coachee.

De Talentlead gaat dan ook tijdens de 3-daagse zelf de diepte in. Zo ervaart hij/zij direct de werking en kracht van de verschillende tools. De ene keer vanuit de rol als coach, dan weer vanuit de rol als coachee. Het is een afwisselende training met oefenen, uitleg, ervaren en reflecteren. Niks geen presentatie op een beamer, maar een flip-over, stoelen en hard werken vanuit openheid en kwetsbaarheid. En natuurlijk ook met veel plezier!

Inhoud
De specifieke invulling van het programma wordt zoveel mogelijk aangepast aan dat wat er speelt of nodig is bij de Talentleads. Enkele onderwerpen/thema’s die in de training aan bod komen zijn: Werken met het onbewuste, ontdekken van drijfveren, De verandercurve, Transactionele Analyse, Symbolisch luisteren, Dramadriehoek en The Empowerment Dynamic, Projectiemechanisme, werken met beperkende overtuigingen en meer.

Praktische informatie
Omvang: groepen kunnen bestaan uit min. 6 tot max. 8 deelnemers.
Opbouw: de training bestaat uit 3 dagen, waarvan dag 1 en dag 2 aaneengesloten zijn en dag 3 een maand later. Exacte tijden in overleg nader te bepalen.
Doelgroep: *de training is geschikt voor iedereen die vanuit zijn/haar functie anderen begeleidt in hun ontwikkeling. Dit kunnen zijn: talentleads, (talent)managers of (interne) coaches. Bij voorkeur hebben de deelnemers al enige tijd ervaring in het begeleiden van anderen. 
Kosten: stuur me gerust een mail, dan maak ik graag een voorstel op maat. 

Referentie
Ik heb deze training de afgelopen 3 jaar met veel plezier bij meerdere organisaties gegeven. Wil je daar meer over weten? of in contact treden met één mijn opdrachtgevers?: neem gerust contact met me op. De training heb ik ook meerdere keren in het Engels gegeven, dus dat is ook mogelijk. 

Interesse?
Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!
Tip: het gedachtegoed van deze training is ter inspiratie ook in een 1-daagse workshop mogelijk.