Over mij

"Onze innerlijke overtuigingen, angsten en verlangens bepalen bewust - maar vooral onbewust - onze keuzes en gedrag. Dáár wilde ik iets mee doen."

Mijn naam is Natasja van der Werf. Ik studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte bijna tien jaar als organisatieadviseur bij diverse commerciële en maatschappelijke organisaties. Naast de bedrijfskundige kijk op organisaties raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de mens in en ‘achter’ die organisaties.

Ik volgde de inspirerende opleiding tot personal- en loopbaancoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen. Voor mij persoonlijk toen een spannende keuze, vanuit het hart genomen. En die bleek helemaal de juiste. Vlak daarna in 2008 startte ik mijn eigen coachingpraktijk. Ik ben geregistreerd als erkend loopbaanprofessional bij de NOLOC en licentietrainer van de training Verken je Talent.

De 3-jarige basisopleiding Jungiaanse Psychologie bij Karen Hamaker-Zondag, die ik in 2017 heb afgerond, heeft mijn passie voor & kennis van de mens en zijn onbewuste nog meer verdiept en verrijkt. Het Jungiaanse gedachtengoed pas ik dan ook graag toe in mijn trajecten omdat het zoveel mooie inzichten oplevert over wat iemand werkelijk drijft en wie iemand werkelijk is.

Mijn benadering
Ik geloof dat bewustwording én acceptatie van wie we zijn, waar we goed in zijn en waar we naar toe willen, nodig zijn voor het kunnen maken van passende en duurzame keuzes voor werk en leven dat werkelijk bij ons past.

Op een inspirerende, interactieve en verdiepende wijze, wil ik mensen de ruimte geven hun verhaal te doen, hen helpen ontdekkingen te doen, op een andere manier naar hetzelfde te kijken en orde te scheppen in de chaos van gedachten en gevoelens. Daarnaast wil ik hen aansporen tot actie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het realiseren van doelen en wensen.